מחיקת החשבון
מוחקים את החשבון מההעדפות באתר, או מעריכת פרופיל באפליקציה. המחיקה סופית. מנוי בכרטיס אשראי מבוטל בשבילכם, אבל מנוי ב-App Store או ב-Google Play צריך לבטל קודם בחנות.
עודכן ב-17 באוקטובר 2026
לפני המחיקה
- מנוי ב-App Store או ב-Google Play: בטלו אותו קודם בחנות, וחכו עד שהתקופה ששילמתם עליה תסתיים. עד אז אי אפשר למחוק את החשבון. ראו ביטול המנוי.
- מנוי בכרטיס אשראי באתר: הוא מבוטל אוטומטית כשאתם מוחקים.
- תוכנית PayPal: היא לא מתחדשת, אז לא יהיו חיובים נוספים.
- רוצים עותק של הנתונים שלכם? הורידו אותו קודם. ראו פרטיות והנתונים שלכם.
מחיקת החשבון
- פתחו את העדפות וגללו אל אזור מסוכן.
- לחצו על למחוק את החשבון.
- הקלידו את כתובת האימייל שלכם, סמנו את שתי התיבות ולחצו על למחוק את החשבון.
השאירו את החלון פתוח עד שיופיע שהחשבון נמחק.
- פתחו את פרופיל, הקישו על סמל גלגל השיניים, ואז על עריכת פרופיל.
- גללו לתחתית והקישו על מחיקת החשבון.
- הקלידו את כתובת האימייל שלכם, סמנו את שתי התיבות והקישו על מחיקת החשבון.
מה נמחק ומה נשמר
אנחנו מוחקים את הפרופיל, ההתקדמות, הגשות הקוד, הפרויקטים, שיחות ה-AI, החברות בכיתות והגדרות האימייל שלכם. אם אתם מנהלים תוכנית משפחתית, היא מסתיימת; אם אתם חברים בה, אתם מוסרים ממנה.
אנחנו שומרים את רישום התשלומים שלכם, כי החוק מחייב זאת.